Facebook
  
FlowRadio
Flowdiet - ylipaino ei ole ylivoimaa

DRIVE IN on niin OUT


Jos nyt jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin mielestäni tämän sivilisaation dilleyden tiivistymiä ovat drive in -kaistat. Suomessahan ne (toistaiseksi) rajoittuvat burgeri-paikkoihin, mutta auta armias miten pitkälle homma on viety uudella mantereella. Häröilin toissa talvena jonkun aikaa Kanadassa ja tarvittaessahan siellä olisi voinut suorittaa lähes koko elämänsä takamustaan range roverin penkistä nostamatta.

Ensitöikseen saattoi aamulla ajella starbucksin drive in-kuppilaan pienelle (noin 0.5 litraa) filteröidylle kahville ja lounas-kaistoja olikin sitten jo melkoinen range. Ja jos rahat loppui, niin sitten vaan autolla aja sisään-automaatille ja JOS joku sukulainen olisi laittanut salmiakkia, niin sen olisi voinut sitten hakea drive in-postista.  Ja illalla sitten paikallisen alkon autokaistan kautta tietenkin kotiin. Lätkämatsissa oli parkkipaikalta bussikuljetus jäähallin ovelle, jonne oli matkaa ehkä 20 metriä (ja minähän en ikinä liioittele).

Mutta siis mikä ihme siinä on, että ihmiset eivät voi rehkiä edes muutamaa kymmentä metriä burgerinsa eteen? Nimeltä mainitsemattomalle ystävälleni annan armahduksen. Jos hakee 2 huutavaa lasta päiväkodista, tietää että jääkaappi on tyhjä, on itse juuri tullut poskiontelopunktiosta ja on 7. kuukaudella raskaana, niin kerran vuodessa, toivo sukarin sanoja mukaellen, se on ihan OK.

 

(kuva: http://www.funnyphotos.net.au)

Jätä kommentti