Facebook
  
FlowRadio
Flowdiet - ylipaino ei ole ylivoimaa

Eetterissä


Ennen oli Patakakkonen ja Kati Nappa. Sitten lähti tv-kanavien tuottajilla homma patakintaasta ja tuli ainakin nämä (ei-kronologisessa järjestyksessä): Bon Appetit, Teijan keittiössä, Makupalat, Tinan keittiössä, Makujen matkassa, Strömsö, Soppamies, Ruokala, Kaksi lihavaa leidiä, Sami/Sikke/Nigella/Jamie kokkaa, Sokkokokki, Kokkisota, Soppamies, Neljän tähden illallinen, Masterchef, Topchef, Aistit avoinna Italiaan (tai ihan minne tahansa muualle), Mustapippuri, Köyhät ritarit, Patafonia (wtf?), Kokataanko teillä? -You name it.

Ottamatta nyt sen kummemmin kantaa joka ikisen ohjelman tarpeellisuuteen, voisin kuitenkin nimetä suosikikseni Makupalat. Kaksi BMI>25-jamppaa kokkasivat tavallista ruokaa ronskein ottein Oulun Höyhtyällä ilmavissa lavasteissa ja kertoivat vitsejä, joita eivät itsekään ymmärtäneet. Nostalgisia ajatuksia herättää myös Jaakko Kolmosen väinämöis-lätsä ja tussilla pahville kirjoitetut reseptit. Jaakko on sitä paitsi myös tässä mielessä kova jätkä.
Omaa nokkeluuttani yhtään painottamatta, ymmärsin kuitenkin jo Makupaloja lamaantuneena tuijottaessani, että Janne ja Timo voisivat kokata toisinkin. Eli siis jokaista kokkaus-sessiota ei tarvitse aloittaa ottamalla se kuuluisa puoli kiloa voita. Saatuani yhden väitöskirjan pakettiin, ajattelin, että seuraavaksi olisi mielenkiintoista tutkia ruokaohjelmien reseptien terveellisyyttä. Kunnes googlasin aiheen jo tietenkin tutkituksi. Joka tapauksessa, julistan tuunaus-talkoot alkaneeksi. Hakekaa inspiraatiota vaikka täältä.  Inhoan muuten tuota ”tuunaus”-sanaa aika paljon.

Mutta joo, nyt täytyy juosta, Neljän tähden illallisen uudet jaksot alkavat.

Jätä kommentti