Facebook
  
FlowRadio
Flowdiet - ylipaino ei ole ylivoimaa

Pari sanaa puurosta.


Viime aikoina on geenien käsittely tuntunut sen verran raskaalta suoritukselta, että pistetään tähän väliin pari sanaa puurosta.

Olen syönyt noin 30 vuotta aamuisin puuroa. Tarpeeksi kun vaan katsokaas asiaa toistaa niin mukavasti automatisoituu. Poikkeamana pidettäköön sitä hetkeä, kun muutin pois kotoa ja nautin vapaudestani jonkun aikaa syömällä aamuisin domino-keksejä. Että näin. Opiskeluaikoina olin sitten puoli vuotta vaihtarina Englannissa ja muistelisin, että ostin kaurahiutaleeni tescosta lemmikkieläinosastolta. Ja äänekäs jenkkikämppis kysyi lähes joka aamu, että “are you really eating that f****’n shit”. Ja minähän söin. Mutta japanilaisen kämppiksen sain innostumaan puuron terveellisyydestä siinä määrin, että jouduin myöhemmin Suomesta postittamaan hänelle kaurahiutaleita. No, nyt on maailma muuttunut ja olen tilannut puurohiutaleitani postimyynnin kautta Englannista. Rudehealth rules (kiitos vaan A-M). Lisäksi suosikkeihini kuuluvat ehdottomasti Myllärin Luomu Tyrni kaurapuuro ja Elovenan omena-kaura. Merkit on nuo ja sitten nautin puuroni kylmänä. En tiedä miksi.

13.10. on muuten kansainvälinen puuropäivä. Tätä ennen 9.10. järjestetään Skotlannissa Carrbridgen kylässä puuronkeiton maailmanmestaruuskisat. Jos ei ura urkene suunnistuksen veteraanisarjoissa, niin alan kyllä panostaa näihin geimeihin.

Huonot kuvat puuroistani.

 

Yksi kommentti kirjoitukseen “Pari sanaa puurosta.”

  1. October 4, 2011 at 6:51 am

    Puuro on parasta! <3 lisäksi edullista ja puuron kanssa voi syödä lähes mitä vain, mielikuvitus on rajana. Välillä suolaisena, sitten makeana, maitoon tai veteen keitettynä. Ilman puuroa ei ole elämää :)

Jätä kommentti